President

måndag 23 maj 2022

Välkommen till Kungsholmen Frukost RK!

Så kul att du kikar in på vår hemsida, det kommer att bli ett innehållsrikt år och du är välkommen att hänga med oss oavsett om du redan är rotarian, blivande eller bara nyfiken på vad vi gör!

Under året kommer vi att ses alldeles livs levande på våra frukostmöten på hotell Marriott nere vid Norrmälarstrand, på våra trevliga after works och på andra klubbaktiviteter som teaterbesök och stadsvandringar t.ex. Men vi fortsätter också utveckla oss digitalt, förra verksamhetsåret ökade vi vår medlemsnärvaro tack vare dåvarande presidentens idoga arbete med att ge oss alla en god samvaro trots det knepiga läget.

Nu siktar vi på att bli en av de bästa hybridklubbarna, du ska känna dig bekväm att vara med på våra frukostmöten oavsett om du är med digitalt eller live!

Förutom all personlig utveckling vi får som rotarianer är ju vårt syfte att bidra, det gör vi lokalt via olika insatser, vi har bl.a. ett samarbete med Anna Whitlocks gymnasium som mentorer åt deras UF-företagare. Men vi kommer också, som alltid, att engagera oss för att förbättra villkoren för människor i andra länder, inte minst genom bidrag till The Rotary Foundation

Tillsammans fortsätter vi att utveckla vår klubb, god kamratskap och klubbkänsla är vår grund, är de på plats kan vi bidra på bästa sätt som rotarianer. Nu kör vi!

Vi ses på Marriott hotell på Norrmälarstrand fredagar kl 07:00 – 8.30, vi äter först en härlig hotellfrukost tillsammans och sedan startar vi upp mötet med föredragshållare kl 07.45 och kopplar då in våra digitala vänner, välkommen!

Om du som läser detta ännu inte är medlem i en rotaryklubb och vill veta mer om vår klubb och vår organisation, kontakta oss så berättar vi mer.

Katja Ekvall

President 2021-2022